Verdensmester i oppussing søker teknisk mannskap

Stort oppussingsbehov

Nordmenn er verdensmestere i oppussing. Man blir gjerne god, når man gjør noe mye. Vi vil få mye oppussingstrening fremover. For boligene våre må oppgraderes. Gjør vi det på en god og treffsikker måte, får vi sikrere, mer energieffektive, mer komfortable og flottere boliger. Pusser vi opp på en dårlig måte, blir det dyrt. Bare dyrt.

Offentlige tilskuddsordninger nødvendig

Objektiv innsikt gir grunnlag for smartere beslutninger om bolig

For å bli skikkelig gode, trenger vi gode støttespillere. Dette er vi nordmenn også velsignet med: håndverkere, innovative selskaper, takstmenn, energirådgivere, innovativ og moden teknologi samt offentlige tilskuddsordninger. Nå må vi få riktig teknisk mannskap koblet sammen med rett utøver. Og myndighetene må være treffsikre med tiltakene slik at boligeierne får hjelp der hjelp trengs.

Vi i Unbolt kan hjelpe. Vi har samlet sammen tilstandsdata fra over 24,3 millioner kvadratmeter boligmasse. Kvalifiserte takstmenn har vurdert at boligmassen har et stort oppussingsbehov. På disse 24,3 millioner kvadratmeter har de vurdert hva slags tiltak som må gjennomføres og kategorisert dette på feks våtrom, bygningskropp eller andre deler av boligen. Der hvor oppussingsbehovet er kritisk, er dette angitt. Fasiten viser at hver bolig må pusses opp for å nå moderne standard.Presise tall og analyser kan leveres ved forespørsel.

Unbolt har altså analysegrunnlag som viser hva som må pusses opp hvor. Vi kan hjelpe kommuner med å forstå hva som er tilstanden på boligmassen i deres kommune. Vi kan hjelpe håndverkere og leverandører med informasjon om hvilke kommuner i Norges langstrakte land som har mest sannsynlig jobb i tiden fremover. Vi kan hjelpe tekniske leverandører med å forstå hva slags type teknologi som flest boligeiere vil trenge.

Det er i grunnen bare å sette igang. 

Bekymringsfulle funn rundt brannsikkerhet i norske boliger.

Analysen viser mer enn 20 000 alvorlige funn

Vil du vite mer hva Unbolt har å tilby?

Del:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Innholdsliste

Interessert i våre data eller ønsker du bedre innsikt i eget marked? Kontakt oss gjerne for en hyggelig prat

Nina Kormilitzine

Consept & Business Manager