Om oss

Gjennom oppkjøp og organisk vekst bygger Unbolt AS verdier innenfor software og dataanalyse knyttet til bygg- og eiendomsbransjen

Etablert i 2022, har Unbolt AS raskt markert seg som en innovativ aktør i bolig- og eiendomssektoren. I sin oppstartsfase foretok selskapet et strategisk oppkjøp av Iverdi AS, som forvaltes i tett samarbeid med Norsk Takst. IVerdi AS innehar leverer markedets prefererte fagsystem og besitter enestående data om boligens tilstand og behov.

Unbolt AS har ytterligere styrket sin posisjon gjennom to nøkkeltransaksjoner i “data & analyse” segmentet. Med fullt eierskap i det svenske selskapet BuildFlow, som forener datainnsamling med kapitalvarer, samt Reduce Analytics og deres ledende arbeid innen energianalyse og tiltak, har Unbolt satt seg i førersetet for den digitale transformasjonen av bransjen.

Unbolt AS er dedikert til å levere fart og kvalitet i alt vi gjør, og ser nå mot nordisk ekspansjon. Målet er klart: å bli den foretrukne tilbyderen av bolig- og eiendomsdata i Norden.

På jakt etter en investor med unik bransjekunnskap?

Som et Unbolt-selskap gir vi dere muligheten til å realisere deres fulle potensial uten å gå på kompromiss med selskapets kultur og identitet.

Samfunnsansvar

Data og programvare med mål om en tryggere bolighandel

Uavhengige data og analyser skaper en tryggere bolighandel, identifiserer effektive miljøvennlige tiltak, energibesparelser og reduserer risiko for både miljø og lommebok.

Interessert i våre data eller ønsker du bedre innsikt i eget marked? Kontakt oss gjerne for en hyggelig prat

Anders Frøystad

Chief Executive Officer (CEO)