Ta en kikk på Norges markedsledende fagsystem for takstingeniører

IVIT – I Value It

Vårt mål om å sikre en tryggere bolighandel gjennom data og programvare står seg sterkere enn noen gang. Ny avhendingslov og nye arealstandarder for oppmåling av bolig gjør at takstingeniører må holde ser oppdatert til enhver tid. Gjennom selskapet Iverdi har har vi utviklet fagsystemet IVIT (I Value It) som sikrer at du ikke bare sparer tid, men også jobber smartest mulig mot gjeldene lover og regler.

Alltid oppdatert

IVIT er alltid oppdatert i henhold til gjeldende regelverk for befaring og rapportskriving. Det bidrar til at ditt arbeid gjøres i tråd med kravene i avhendingsforskriften. iVerdi, som står bak IVIT, har også et tett samarbeid med Norsk Takst. Det vil si at vi har tilgang til den fremste kompetansen på regelverket og hvordan det skal tolkes.

En av de siste oppdateringene knytter seg til ny arealstandard, der IVIT er oppdatert både på begreper, målemetoder, skjemaer og alt annet som kreves for å lage tilstandsrapporter i henhold til den nye standarden.

Vi samler dessuten inn data om tvister og uenighet fra forsikringsselskaper og Norsk Takst. Dataene brukes for å justere IVIT og for å legge inn relevante advarsler. Det er blant annet mange tvister rundt sluk på bad. Derfor har vi lagt inn en anbefaling om at takstingeniør alltid bør ta bilde av sluk, uavhengig av tilstandsgrad.

Ønsker du mer informasjon om hvordan du kan dra nytte av denne innsikten, eller har spørsmål om eiendomsdata og energieffektivisering, ta gjerne kontakt med Andreas Hording Halvorsen hos Unbolt AS.

Er fagsystemet ditt rigget for endringer fremtiden?

Det kan du være sikker på at IVIT er

Vil du vite mer hva Unbolt har å tilby?

Del:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Innholdsliste

Interessert i våre data eller ønsker du bedre innsikt i eget marked? Kontakt oss gjerne for en hyggelig prat

Nina Kormilitzine

Consept & Business Manager