Boligens Tinder

Det er det indre som teller

Vi ser noe vi liker. Enten på avstand eller nært på. Form, fassong, mønster, struktur og farger gjør at vi umiddelbart kan forelske oss. Beruselsen kan vare en god stund.

Først etter noen års ekteskap innser vi at den svulstige klisjeen stemmer: «Det er det indre som teller.»

«Det er det indre som teller.»

Akkurat slik det er med mennesker er det også med boliger.

Vi gifter oss med boligen. Ekteskapet skal helst vare en god stund. Da bør vi se litt lengre enn forelskelsen. Før eller siden vil malingen flasse og det elektriske trenge overhaling. På det tidspunktet er det for sent å angre på at du giftet deg.

Vi i Unbolt er opptatt av de indre verdier. Nettopp derfor heter en av våre viktigste investeringer Verdi. Vi er eksperter på datadrevet analyse av boliger basert på grundige vurderinger av boligens indre kvaliteter. Informasjon om renoveringsbehov, byggekvalitet, løsningsvalg og klassifiseringer danner grunnlaget for analyser av 100.000- vis av boliger, som vi kan gi videre til brukere i den formen de ønsker.

Se på oss som boligens Tinder. Vi har bare fjernet bildene, slik at du kun sitter igjen med det som betyr noe: det indre. Hos oss kan du ikke sveipe én og én, men du kan få informasjon om tusenvis av boliger med kvalitetene du er ute etter på en gang.

Ønsker du mer informasjon om hvordan du kan dra nytte av denne innsikten, eller har spørsmål om eiendomsdata og energieffektivisering, ta gjerne kontakt med Andreas Hording Halvorsen hos Unbolt AS.

Vil du vite mer hva Unbolt har å tilby?

Del:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Innholdsliste

Interessert i våre data eller ønsker du bedre innsikt i eget marked? Kontakt oss gjerne for en hyggelig prat

Nina Kormilitzine

Consept & Business Manager