Våtrom verst i klassen!

Dataen identifiserer et absolutt nedre renovasjonsbehov for kategori våtrom som ligger godt nord for hele 4,8 Milliarder i oppussingkostnader.

Merk: Dette er kun kategori våtrom
Her menes bad, dusjrom og vaskerom, det vil si rom hvor overflater på vegger og gulv jevnlig eller av og til blir utsatt for fritt vann.

Unbolt sin eiendoms dataplattform muliggjør nye og unike funn om etterslep og oppussingsbehov i den norske boligmassen. I nært kompaniskap med vårt datterselskap iVerdi og Norsk Takst produserer vi fortløpende innsikt som baserer seg på datagrunnlag etter ny avhendingslov tredde i kraft 01.01.2022.
Hvis datagrunnlag fra denne dato er av svært høyt (og lovbeskyttet) nivå.

Dette er ofte kritisk oppussing å prioritere, som for boligeiere kommer på toppen av boligrenter godt over 5% i følge Huseierne rentebarometer.
Mon tro om vi i tiden fremover får se spesifikke oppsussingsslån som gir bedre rentebetingelser på «Må gjøre» kontra «bør gjøre» renovasjon?

Kilde til funn:
Aggregert og summert uttrekk på bebodde adresser og fritidsboliger i Norge, hvor vi har datainnsamling forbindelse med bolig transaksjoner gjennomført etter 01.01.2022 og frem til 16.09.23.

Syns du denne casen var interessant? Kontakt oss gjerne for å finne ut hvordan vi kan hjelpe deg

Freddy Mahler Frimann

Consept & Business Manager